Sfeervol en leuk terras in Venray gezocht? De Uitmarkt is dé plek

Ons café beschikt over een groot terras, in het midden van het centrum in Venray, dat het hele jaar geopend is. Een bruisende plek waar je in het midden van de gezelligheid kunt genieten van een lekker drankje en onze uitgebreide menukaart. Iedereen is welkom op ons terras, waar gezelligheid, goede service en lekker eten en drinken voorop staat.

De Uitmarkt: café met terras

Het terras is gelegen aan een gezellig, historisch plein met een grote kerk en het oude gemeentehuis wat de status heeft van Rijksmonument. Vanaf ons terras, in het midden van het centrum van Venray, ben je overal snel ter plaatse. Als de zon ‘s ochtends te warm wordt, kun je plaats nemen op een van onze plekken in de schaduw of onder een parasol. Op koudere dagen zetten wij onze terrasverwarming aan, zodat ons terras altijd een aangename plek blijft.

Leuk terras voor lekker eten

Ons terras is van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 11:00 geopend. Op zondag en maandag kun je vanaf 12:00 plaats nemen op ons terras. Je kunt hier onder andere genieten van een uitgebreide lunch, een huisgemaakt stukje taart, een heerlijk diner, bieren van het fust en diverse wijnen. In het altijd bruisende centrum zal het niet ontbreken aan de gezellige sfeer, waardoor het eten altijd nét wat beter smaakt. De Uitmarkt staat garant voor heerlijk lunchen en dineren, lekker borrelen en een leuke tijd.