Privacy- en cookiebeleid Café de Uitmarkt

Café de Uitmarkt is een organisatie die haar klanten wil voorzien van het lekkerste en de lekkerste drankjes. Daartoe verzameld Café de Uitmarkt gegevens van klanten, waarbij rekening wordt gehouden met de belangen van alle betrokkenen. Café de Uitmarkt betracht de grootst mogelijke zorg bij het waarborgen van de privacy van de bezoekers van deze website. U bent van harte welkom om zo vaak u wilt geheel vrijblijvend de website te bezoeken en van de inhoud kennis te nemen. In dit privacy beleid staat beschreven welke informatie door Café de Uitmarkt wordt verzameld via deze website en met welk doel. Ook leggen wij hierin uit waarom we deze gegevens verzamelen, met wie we deze gegevens delen en door wie en hoe deze verwerkt worden. Wij zijn transparant in onze werkwijze en hopen dat u hier begrip voor heeft. Uiteindelijk is het ons doel om uw gebruikservaring te verbeteren en u de best mogelijke dienstverlening te kunnen verstrekken. Café de Uitmarkt gaat zorgvuldig om met je gegevens en zorgt ervoor dat elke verwerking van je gegevens voldoet aan eisen conform de privacywet AVG/GDPR.

Wat zijn cookies?
Cookies zijn kleine tekstbestanden die worden gebruikt om kleine stukjes informatie op te slaan. De cookies worden op uw apparaat opgeslagen wanneer de website in uw browser wordt geladen. Deze cookies helpen ons om de website naar behoren te laten functioneren, de website veiliger te maken, een betere gebruikerservaring te bieden en te begrijpen hoe de website presteert en om te analyseren wat werkt en waar deze verbeterd moet worden.

Hoe gebruiken wij cookies?
Zoals de meeste online services, gebruikt onze website cookies van eerste partij en cookies van derden voor een aantal doeleinden. De first-party cookies zijn meestal nodig om de website op de juiste manier te laten werken, en ze verzamelen geen van uw persoonlijk identificeerbare gegevens. De cookies van derden die op onze websites worden gebruikt, worden voornamelijk gebruikt om te begrijpen hoe de website presteert, hoe u omgaat met onze website, onze diensten veilig te houden, advertenties aan te bieden die voor u relevant zijn, en al met al om u een betere en verbeterde gebruikerservaring en helpen uw toekomstige interacties met onze website te versnellen.

Welke soorten/types cookies gebruiken wij?
Welke soorten cookies gebruiken we niet noodzakelijke / noodzakelijk: Sommige cookies zijn essentieel om de volledige functionaliteit van onze site te kunnen ervaren. Ze stellen ons in staat om gebruikerssessies te onderhouden en eventuele beveiligingsbedreigingen te voorkomen. Ze verzamelen of bewaren geen persoonlijke informatie. Statistieken: deze cookies slaan informatie op zoals het aantal bezoekers van de website, het aantal unieke bezoekers, welke pagina’s van de website zijn bezocht, de bron van het bezoek etc.. Deze gegevens helpen ons te begrijpen en analyseren hoe goed de website presteert en waar het moet worden verbeterd. Functioneel (niet noodzakelijk): dit zijn de cookies die bepaalde niet-essentiële functionaliteiten op onze website helpen. Deze functionaliteiten omvatten het insluiten van inhoud zoals video’s of het delen van inhoud op de website op sociale mediaplatforms. Voorkeuren: deze cookies helpen ons uw instellingen en browsevoorkeuren zoals taalvoorkeuren op te slaan, zodat u een betere en efficiëntere ervaring heeft bij toekomstige bezoeken aan de website.

CookieLooptijdOmschrijving
__utma2 yearsThis cookie is set by Google Analytics and is used to distinguish users and sessions. The cookie is created when the JavaScript library executes and there are no existing __utma cookies. The cookie is updated every time data is sent to Google Analytics.
__utmb30 minutesThe cookie is set by Google Analytics. The cookie is used to determine new sessions/visits. The cookie is created when the JavaScript library executes and there are no existing __utma cookies. The cookie is updated every time data is sent to Google Analytics.
__utmcsessionThe cookie is set by Google Analytics and is deleted when the user closes the browser. The cookie is not used by ga.js. The cookie is used to enable interoperability with urchin.js which is an older version of Google analytics and used in conjunction with the __utmb cookie to determine new sessions/visits.
__utmt10 minutesThe cookie is set by Google Analytics and is used to throttle request rate.
__utmz6 monthsThis cookie is set by Google analytics and is used to store the traffic source or campaign through which the visitor reached your site.
_utm.gifSessieGoogle Analytics Tracking Code die details van de bezoeker haar browser en computer traceertGoogle Analytics Tracking Code die details van de bezoeker haar browser en computer traceert.
_utma24 maandenVerzameld gegevens over het aantal keren dat de bezoeker de website heeft bezocht, wanneer bezocht, waneer voor het eerst bezocht en wanneer voor het laatst bezocht. Wordt gebruikt door Google Analytics.
_utmcSessieRegistreert het exacte tijdstip wanneer de bezoeker de website heeft verlaten. Dit om te kijken hoeveel tijd de gebruiker op de website doorbrengt. Gebruikt door Google Analytics.
_utmt1 dagWordt gebruikt om de snelheid van verzoeken aan de server te vertragen.
_utmz6 maandenVerzamelt gegevens over waar de gebruiker vandaan kwam, welke zoekmachine werd gebruikt, op welke link werd geklikt en wat zoekterm is gebruikt. Gebruikt door Google Analytics.
cookielawinfo-checbox-analytics11 maandenDeze cookie wordt ingesteld door de plug-in GDPR Cookie Consent. De cookie wordt gebruikt om de toestemming van de gebruiker voor de cookies in de categorie “Marketing” op te slaan.
cookielawinfo-checbox-functional11 maandenDe cookie is ingesteld door GDPR cookie-toestemming om de toestemming van de gebruiker voor de cookies in de categorie “Functioneel” vast te leggen.
cookielawinfo-checbox-others11 maandenDeze cookie wordt ingesteld door de plug-in GDPR Cookie Consent. De cookie wordt gebruikt om de toestemming van de gebruiker op te slaan voor de cookies in de categorie “Overig.
cookielawinfo-checkbox-analytische-cookies1 yearNo description
cookielawinfo-checkbox-funtioneel1 yearNo description
cookielawinfo-checkbox-marketing1 yearThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category “Marketing”.
cookielawinfo-checkbox-necessary11 maandenDeze cookie wordt ingesteld door de plug-in GDPR Cookie Consent. De cookies worden gebruikt om de toestemming van de gebruiker voor de cookies in de categorie “Noodzakelijk” op te slaan.
cookielawinfo-checkbox-noodzakelijk1 yearThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category “Noodzakelijk”.
cookielawinfo-checkbox-overig1 yearNo description
cookielawinfo-checkbox-performance11 maandenDeze cookie wordt ingesteld door de plug-in GDPR Cookie Consent. De cookie wordt gebruikt om de toestemming van de gebruiker voor de cookies in de categorie “Prestaties” op te slaan.
cookielawinfo-checkbox-prestatie1 yearNo description
viewed_cookie_policy11 maandenDe cookie wordt ingesteld door de GDPR Cookie Consent-plug-in en wordt gebruikt om op te slaan of de gebruiker al dan niet toestemming heeft gegeven voor het gebruik van cookies. Het slaat geen persoonlijke gegevens op.

Hoe kan ik de cookievoorkeuren beheren
Mocht u besluiten uw voorkeuren later tijdens uw browsesessie te wijzigen, dan kunt u op het tabblad “Privacybeleid” op uw scherm klikken. Hierdoor wordt het toestemmingsbericht opnieuw weergegeven, zodat u uw voorkeuren kunt wijzigen of uw toestemming volledig kunt intrekken. Daarnaast bieden verschillende browsers verschillende methoden om cookies die door websites worden gebruikt, te blokkeren en te verwijderen. U kunt de instellingen van uw browser wijzigen om de cookies te blokkeren / verwijderen. Ga voor meer informatie over het beheren en verwijderen van cookies naar wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.

Persoonsgegevens die wij verwerken
Café de Uitmarkt neemt uw privacy serieus. Wij verwerken persoonsgegevens over u doordat u gebruik maakt van onze website, van onze diensten en ook omdat u deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Wij doen ons best om de gegevens die u aan ons hebt verstrekt op een zorgvuldige manier te verwerken. Deze privacyverklaring geeft u een helder overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken, hoe wij daar mee omgaan en geeft ook zo duidelijk mogelijk aan waarom wij deze verzamelen.

Overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken
Anonieme locatiegegevens, Anonieme gegevens over uw activiteiten op onze website IP-adres, internetbrowser en apparaat type.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

  1. Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij zij toestemming hebben van hun ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming.
  2. Als u ervan overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@uitmarktvenray.nl. Wij zullen deze informatie verwijderen.

Waarom we gegevens nodig hebben
Café de Uitmarkt verwerkt uw persoonsgegevens, voor de volgende doelen: Analyseert Café de Uitmarkt uw gedrag op de website om daarmee onze website te verbeteren en deze af te stemmen op uw voorkeuren.

Hoe lang we gegevens bewaren
Café de Uitmarkt zal uw persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen met anderen
Café de Uitmarkt verkoopt uw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek
Café de Uitmarkt gebruikt technische, functionele en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Google Analytics
Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”- dienst. Wij gebruiken deze dienst om te onderzoeken hoe u als bezoeker onze website gebruikt en hierover maakt Google voor ons inzichtelijke rapportages. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Café de Uitmarkt heeft hier geen invloed op. Wij hebben Google via de voorwaarden toegestaan de verkregen informatie te gebruiken voor andere Google-diensten. Café de Uitmarkt heeft met Google een verwerkersovereenkomst gesloten. De informatie die Google verzamelt, wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres is daarbij gemaskeerd.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kan u zelf doen door een gespecificeerd verzoek naar info@uitmarktvenray.nl te sturen. Om uw identiteit te kunnen verifiëren, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs mee te sturen. Maak in deze kopie het burgerservicenummer (BSN), MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en uw pasfoto zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. Café de Uitmarkt zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren. Wanneer u uw gegevens wilt doorgeven naar een andere partij kan Café de Uitmarkt dit gemakkelijk voor u realiseren. Doorloop dan de boven beschreven stappen. U kunt ons ook bereiken via: info@uitmarktvenray.nl | 0478 579 677

Beveiliging
Café de Uitmarkt neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@uitmarktvenray.nl. Indien u klachten heeft over de manier waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan, dan kunt u dat melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen Privacy- en cookiebeleid (privacybeleid)
Café de Uitmarkt behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement. Het verdient aanbeveling om dit privacy- en cookiebeleid geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent