De lunchroom in Venray voor de honger en de dorst

De Uitmarkt is een eigentijdse, gezellige lunchroom in Venray. Wat onze lunchroom onderscheidt, is dat gezelligheid en sociaal contact te allen tijde voorop staan waardoor er altijd een gemoedelijke sfeer hangt. Bij ons geniet je onder andere van een lekker broodje, een tapas lunch of een lekkere salade met een goed glas wijn, of bier van het fust. In onze keuken maken wij heerlijke lunchgerechten die goed samengaan met jouw favoriete drankje. Wij zijn dé place to be om te lunchen in Venray en omgeving. Kom langs in onze lunchroom om de gezellige sfeer en uitgebreide lunchkaart te ontdekken. Wij zorgen ervoor dat jouw tijd bij De Uitmarkt zeer aangenaam wordt.

Dé lunchroom in Venray en omgeving

In ons eetcafé kun je heerlijk een middagje vertoeven in een gemoedelijke sfeer, onder het genot van een lekker drankje en goed eten. Wij bieden een uitgebreide lunchkaart, waardoor je vrijwel zeker bent dat een van jouw favoriete gerechten op de lunchkaart staat. Op het gebied van dranken hebben wij een groot aanbod aan warme dranken, frisdranken en alcohol zoals bier van het fust, wijn en likeur. Bij De Uitmarkt kun je terecht voor de honger en de dorst en daarom ontbreekt het je ook aan niets op onze lunchkaart. Zo kun je genieten van verse soepen, clubsandwiches, maaltijdsalades of speciale broodjes. Voor de grote honger bieden wij onder andere hamburgers en een aantal dinermaaltijden.

Geniet bij De Uitmarkt van diverse kleine gerechtjes

Kun je moeilijk een keuze maken uit alle gerechten van de lunchkaart, dan heb je ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor onze Tapaskaart. Hierin staan vele gerechten van de lunchkaart maar dan in een kleinere uitvoering, dus ook lager geprijsd. Wel wordt er verwacht dat je minimaal twee gerechten per persoon uitkiest. Van soepjes tot broodjes, voor ieder is wat wils.

Huisgemaakt gebak

Bij De Uitmarkt kun je de gehele dag terecht voor overheerlijk gebak. Zo hebben wij ons huisgemaakte gebak zoals o.a.: appeltaart, worteltaart, arretjescake en natuurlijk de Limburgse vlaaien van de lokale bakker.