Lekker uiteten bij De Uitmarkt

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn. Langzaam maar zeker mogen wij onze deuren weer openen. Gezellig buiten op ons terras met vrienden of familie een lekker drankje drinken, lunchen of dineren.

Onze dinerkaart is vernieuwd. Naast nieuwe gerechten zijn de oude klassiekers terug zoals de huisgemaakte hamburger van De Uitmarkt. Bij het maken van deze heerlijke nieuwe gerechten wordt de hoogste kwaliteit aan ingrediënten gebruikt. Al onze gerechten zijn huisgemaakt.

Reserveren

Vanaf 19 mei 2021 gelden bij ons de volgende reserveringsregels totdat de maatregelen veranderen. Reserveren is mogelijk tussen 10.30 en 13.00 uur en vanaf 17.00 uur. Helaas mogen wij nog geen mensen binnen ontvangen en betreft een reservering een plekje op ons terras. Neem telefonisch contact met ons op om een reservering te maken. De overige plaatsen op het terras blijven vrij en kunnen bij aankomst op het terras gereserveerd worden. Houd onze website in de gaten voor de meest recente openingstijden en reserveringsregels www.uitmarktvenray.nl.

Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook