Het restaurant in Venray voor meer dan gezelligheid

De Uitmarkt staat garant voor heerlijk dineren in een gemoedelijke sfeer. Elke dag staan wij klaar om heerlijke gerechten voor jou te bereiden. Wij hechten veel waarde aan sociaal contact, staan altijd open voor een gezellig praatje en zorgen ervoor dat jij een gezellige en verrukkelijke avond tegemoet gaat. Bij De Uitmarkt kun je gezelligheid, goede service én lekker eten verwachten. Een gouden combinatie voor een avondje uit eten.

Uitgebreide dinerkaart

Bij onze gasten staan wij erom bekend dat dineren in ons restaurant in Venray een feestje is. Wij bieden meer dan gezelligheid alleen. Zo hebben wij een uitgebreide dinerkaart waar jij kunt kiezen uit verschillende lekkere gerechten. Doordeweeks kun je al vanaf 17:00 uur genieten van de gerechten op onze dinerkaart en zondags kan dit vanaf 16:00 uur. Op onze dinerkaart staan verschillende soepen, maaltijdsalades, voorgerechten en hoofdgerechten met vis of vlees. Bijna al onze vleesgerechten worden op de lavasteengrill bereid waardoor er een heerlijke barbecuesmaak ontstaat. Voor onze vegetarische klanten bieden wij een aantal vegetarische gerechten.

3-gangen menu en seizoenskaarten

In ons restaurant bieden wij een 3-gangen menu voor €23,50, waarbij je de keuze hebt uit voorgerechten als soepen en champignonborden, vlees, vis of vegetarische hoofdgerechten en nagerechten als fruit, yoghurt of ijs. Twee keer per jaar hebben wij een seizoenskaart. In de wintermaanden kun je kiezen voor onze wildkaart en in de lentemaanden hebben wij een aspergekaart. Met onze menukaarten bieden wij jou waar voor je geld. Kom gezellig dineren en geniet van onze diverse menukaarten, gemoedelijke sfeer en pub-achtige inrichting