Het café in Venray voor een goed glas bier

De Uitmarkt is een gezellig café waar iedereen een goed glas bier van het fust geserveerd krijgt. Wij serveren onder andere bieren als Guinness van het fust, Duvel van het fust en Tripel Karmeliet van het fust waar het aan smaak niets ontbreekt. Ons biercafé is gericht op gezelligheid, daarom is de bar binnen De Uitmarkt prominent aanwezig. Je kunt bij De Uitmarkt genieten van 13 smaakvolle bieren van het fust in een gemoedelijke en huiselijke sfeer.

Guinness

Aan onze bar serveren wij Guinness. Dit krachtige Ierse bier valt onder de biersoort ‘stout bier’ vanwege de gitzwarte kleur en een ietwat branderige, bittere smaak. Vandaag de dag wordt Guinness op dezelfde manier gebrouwen als vroeger, met water, gerst, hop en gist. Guinness staat vaak op de kaart bij Irish pubs, overal ter wereld. Guinness past daarom ook perfect in onze pub-achtige sfeer.

Duvel

In onze kroeg serveren wij ook Duvel, een natuurlijk bier met een lichte bittere nasmaak. Duvel kan gezien worden als een zwaarder, blond bier. Dit speciaalbier heeft een langere en uniekere rijpingsperiode door hergisting op het fust, wat leidt tot de verfijnde smaak die bierliefhebbers maar al te goed kennen. Duvel is een absolute aanrader.

Tripel Karmeliet

Een van onze toppers is de Tripel Karmeliet. Dit goudgele, blonde bier is krachtig van smaak waarbij je de fruitige aroma’s proeft. Tripel Karmeliet staat hoog aangeschreven bij bierliefhebbers en wij geven ze groot gelijk. Het bier wordt gebrouwen volgens een recept uit 1679 en daardoor proef je de generaties aan kwaliteit. Dit bier is heerlijk bij elk drinkmoment.

Naast deze drie bieren en onze andere bieren van het fust kun je in ons café ook kiezen uit verschillende flessen bier. Ook hebben wij een bierproeverij, waar je 6 speciaalbieren krijgt geserveerd in glas