Activiteiten bij De Uitmarkt

In ons eetcafé kun je verschillende sportevenementen live bekijken. Het bier staat koud en de televisie staat op de juiste zender. Naast de live sportevenementen, kun je in ons café ook regelmatig genieten van livemuziek of een pub quiz. Aangezien ons café midden in het centrum ligt, is kermis en carnaval ook recht voor onze deur. Kortom: een en al gezelligheid bij De Uitmarkt.

Sportcafé

Wij zenden alle grote sportevenementen uit. Op de zondagmiddag zenden wij onder andere de voetbalwedstrijden uit. Wij kunnen meerdere wedstrijden tegelijkertijd uitzenden. Uiteraard is er ook aandacht voor andere sportwedstrijden, zoals de Formule 1 of rugby. Je kunt onder het genot van een drankje en lekkere gerechten genieten van de mooiste wedstrijden.

Event café

De Uitmarkt is een veelzijdig eetcafé, zo hosten wij om de zoveel tijd een pub quiz, maar is er ook regelmatig livemuziek aanwezig. De genres zijn uiteenlopend van folk, jazz en indie tot hiphop, rock en reggae. Ook hebben wij regelmatig coverbandjes te gast en terrasconcerten

In ons café organiseren wij geregeld evenementen, zoals een evenement ter ere van St. Patrick’s Day. Bij De Uitmarkt ben je altijd verzekerd van gezelligheid en is er met regelmaat van alles te doen.

Kom langs in ons gezellige café waar er altijd wat te beleven valt. Van het volgen van een sportevenement tot meedoen aan een pub quiz, wij zijn een gezellig eetcafé waar altijd een gemoedelijke sfeer hangt.